Autogene Training

Autogene training en (zelf-)Hypnose:

Wij bieden bij Psy Focus autogene training en individueel aangepaste programma’s voor (zelf)-hypnose aan.

Zowel het begeleidingsprogramma met therapeutisch opgebouwde zelfhypnose als de autogene training worden aangeboden in een breder coachingstraject.

Autogene training en hypnose zijn hierbij als ondersteunende technieken bedoeld om naast de rationele analyse en het oplossingsgericht coachen, ook op onderbewust niveau wenselijke evoluties op gang te brengen.Autogene/ Auto suggestieve Training:

Autogene training of psychofysiologische zelfcontrole therapie

Zijn mentale oefeningen waarbij men stap voor stap leert om een gerichte en diepe ontspanning tot stand te brengen van lichaam en geest.

Lees Verder ...

Wat houdt het in;

(Zelf-) Hypnose:

Hypnose is een natuurlijke bewustzijnstoestand die gedefinieerd kan worden als een verhoogde staat van concentratie en Focus.

Hypnose maakt de weg vrij om je persoonlijke onderbewust energie naar boven te halen en deze in te zetten om je eigen doelstellingen te realiseren….


Lees Verder ...

Praktisch:

Zowel Hypnotherapie als Autogene training worden binnen onze praktijk enkel toegepast als onderdeel in een breder Coachingstraject.


Dit betekend concreet dat U naast de op U persoonlijke situatie aangepaste autogene oefeningen of Hypnose training ook wordt opgevolgd via praktische Coachingsgesprekken.


eveneens wordt Uw persoonlijke evolutie nauwgezet opgevolgd via dagboek opdrachten.

Zodat U Therapeut online met U in communicatie gaat met advies of praktische tips, om het resultaat van de hypno- of autogene therapie te verhogen.

Deze online 1 op 1 communicatie vindt plaats op een hiervoor speciaal beveiligd cliëntenportaal, waarvoor U een persoonlijke login krijgt en waar U privé berichten kan achterlaten voor Uw Persoonlijke Coach.


Hyno- en Autogene Therapie bestaan uit;

  1. Geluidsbestanden Individueel voor U uitgewerkt, waarmee U thuis in uw vertrouwde omgeving aan de slag kan.
  2. E-mail/ dagboek opdrachten in directe communicatie met Uw Therapeut (via een hiervoor speciaal ingerichte en beveiligde site)
  3. Korte telefonische gesprekken met Uw Therapeut.

__________________________________________________________________________

  1. En indien U dat wenst kan U dit ook afwisselen met gesprekken bij ons in de praktijkUw Persoonlijke begeleider voor Autogene training en Hypnotherapie;


Alle Coachingstrajecten bij Psy Focus kunnen ook Telefonisch doorgaan


Als U Hiervoor kiest hoeft U zich niet meer voor ieder Coachingsgesprek naar één van onze praktijklocaties

te verplaatsen.

Voordelen

U kan vanuit Uw eigen vertouwde omgeving op een afgesproken tijdstip Coaching, advies en therapeutische ondersteuning krijgen.

 

 Wenst U hierover meer informatie klik dan op deze button

Psy Focus

Voor Mentale Evolutieprocessen

              Tel: 0472/56 76 64